Fostul procuror șef de la Parchetul Buftea a fugit din ţară înainte să fie condamnat la șase ani de închisoare! Magistrat pervers, dat în urmărire prin Interpol, capturat în Londra!

Fostul procuror Nelu Carpen a fost condamnat la şase ani

Procurorul Nelu Carpen, de la Parchetul Buftea, căutat la nivel internațional de autoritățile române pentru luare de mită, trafic de influență și dare de mită, a fost depistat la Londra în urma cooperării cu autoritățile judiciare din Marea Britanie. Bărbatul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov, anul acesta, la o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru fapte de corupţie comise în perioada 2009-2010.

Fostul magistrat va fi prezentat judecătorilor britanici, care urmează să se pronunțe asupra mandatului european de arestare. Potrivit DNA, în perioada octombrie — decembrie 2009, procurorul Nelu Carpen a pretins, prin intermediul avocatei Ileana Claudia Gîlceavă, suma de 4.000 euro de la două persoane pentru a facilita dispunerea, față de persoana cercetată, a unei soluții de netrimitere în judecată. În plus, avocata Gîlceavă a falsificat un contract de asistență juridică încheiat cu persoana cercetată, în care a consemnat în mod eronat faptul că suma de 4.000 euro ar fi fost încasată cu titlu de onorariu, falsificând totodată și mai multe facturi fiscale și chitanțe. Tot ea este cea care a făcut plângerea procurorilor. Imediat după ce Nelu Carpen a fost reţinut au ieşit la iveală detalii picante. Conform unor surse judiciare, fostul procuror şi avocata denunţătoare, Claudia Gâlceavă, ar fi făcut sex chiar şi în biroul procurorului.


Înregistraţi în timpul partidei


Surse din rândul anchetatorilor au declarat că avocata Gâlceavă s-a supărat când a descoperit că Nelu Carpen mai are încă o amantă şi a acceptat să-i “planteze” acestuia microfoane în birou. Aşa se face că, pe lângă declaraţiile soţului avocatei (cel care l-a denunţat prima dată pe Carpen), la dosar au apărut înregistrări ambientale din care reiese că procurorul şi avocata ar fi făcut şi afaceri, şi sex în biroul acestuia.

Sursă foto:luju.ro

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro