FOTO / A pus sare în tigaie și a lăsat-o pe aragaz! Trucul care te scutește de orele petrecute în bucătărie
Publicat pe 13.03.2018 la 19:50 Actualizat pe 13.03.2018 la 19:59
Alimentele gătite în tigaie, confecționate din orice fel de materal, încep să se lipească după un anumit timp.
Alimentele gătite în tigaie, confecționate din orice fel de materal, încep să se lipească după un anumit timp.
Pentru a evita înlocuirea tigăilor în mod constant, încearcă să ai mai multă grijă de ustensilele tale de bucătărie și să le protejezi de uzură. Un truc simplu, care va dura doar câteva clipe, costă în turnarea unei căni de sare în tigaie înainte de a o pune pe foc.
Lasă un minut pe foc și apoi înlătură sarea. Astfel, sarea va reprezent un strat în plus pe suprafața tigăii, iar alimentele gătite nu se vor mai lipi.
De asemenea, atunci când speli tigaia normal, sub jet de apă și cu detergent de vase, stratul de sare nu se va curăța, decât în timp. Asigură-te că repeți procedeul o dată pe lună, iar ustensilele tale de bucătărie vor arăta ca noi pentru mai mult timp.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.