VIDEO / Accident cumplit la Tâncăbeşti! 4 ambulanţe SMURD şi 2 echipaje de descarcerare au intervenit

+10 click pentru
galerie

Accident Tâncăbeşti © ISU Bucureşti

La Tâncăbeşti a avut loc un accident soldat cu şapte victime, iar 4 ambulanţe SMURD şi două echipaje de descarcerare au fost nevoite să intervină de urgenţă. 

Un accident cumplit a avut loc la Tâncăbeşti, iar în urma primelor informaţii cinci adulţi şi doi copii sunt răniţi, conform observator.tv. Judecând după imaginile prezentate, accidentul a avut loc în urma unor ciocniri în lanţ. Maşinile sunt distruse în totalitate, ceea ce face misiunea ambulanţelor şi a echipajelor de descarcerare asiduă. 

Citeşte şi: Zeci de răniți, după ce două trenuri s-au ciocnit chiar în gară

În mediul online, un bărbat a făcut live de la faţa accidentului, ceea ce a stârnit comentarii în masă. Nu puţine au fost persoanele care au întrebat ce număr au maşinile, în timp ce alţii au rămas şocaţi de amploarea dezastrului. 

"Vai, nu pot să cred aşa ceva! / Doamne fereşte! / Ce numere au acele maşini? Mult prea dureros", au fost o parte din comentariile celor care au urmărit videoclipul. 

Cauza accidentului este legată de imprudenţa unui şofer care se deplasa din direcţia Bucureşti-Ploieşti. Şoferul nu s-a asigurat în clipa în care a schimbat direcţia şi a intrat în plină coliziune cu o maşină care circula pe banda 1. Din acest punct, dezastrul a continuat în lanţ. 

De asemenea, două persoane se află în stare de inconştienţă. În prezent, traficul de pe DN1 Bucureşti-Ploieşti este blocat, notează infotrafic. 

Bilanţul final al accidentului este următorul: 

-2 persoane încarcerate - inconştiente. Au fost transportate la Spitalul Floreasca cu 1 SABIF şi 1 ambulanţă SMURD cu medic. 

- 2 copii - inconştienţi. Au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu cu 2 maşini SMURD. 

- 3 adulţi - conştienţi. Au fost transportaţi la Elias şi Floreasca cu 1 SABIF şi 2 SMURD.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro