FOTO / Adelina Pestriţu, mai provocatoare ca niciodată! A îmbrăcat un corset cu un decolteu adânc, până la buric, ce i-a etalat sânii apetisanţi! Atenţie, imagine de infarct!

Mereu o apariţie seducătoare, Adelina Pestriţu şi-a surprins din nou prietenii virtuali cu o imagine hot, în care şi-a etalat mândră nevoie mare sânii apetisanţi.

Dezinhibată şi încrezătoare în formele ei apetisante, Adelina a îmbrăcat un corset cu un decolteu adânc, ce i-a pus în valoare sânii apetisanţi. Evident, fotografia a adunat numeroase aprecieri, iar fanii n-au ezitat să-i spună cât de bine arată.

"Adelina, eşti fenomenală. Arăţi atât de bine.", "Ce sexy eşti, Adelina!", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

La 29 de ani, Adelina a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni din showbiz, iar fiecare apariţie a ei este atent analizată. Adelina a reuşit să obţină ceea ce multe domnişoare îşi doresc: faimă şi bani în scurt timp. De la cuburile pe care dansa în barurile din Ibiza, a ajuns în patul şi în inima lui Liviu Vârciu, iar imediat după divorţ şi-a câştigat un loc mult râvnit pe "sticlă". În viaţa personală, are o relaţie cu Speak.

Citeşte şi:

Adelina Pestriţu şi Speak, nuntă secretă pe tărâm american? "Să fie într-un ceas bun!"

Adelina Pestriţu pusă la zid de Raluca Macovei! "Azi ai reuşit cu mine imposibilul"

FOTO / Adelina şi Speak îşi fac de cap în Florida! Cei doi îndrăgostiţi s-au pozat în ipostaze tandre

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro