FOTO / Alege un copac şi află dacă o să te îmbogăţeşti

Alege un copac © zen-magazine.com

Şi tu ai vrea să te îmbogăţeşti peste noapte? Şansa aceasta nu apare la toată lumea, însă unii au oportunităţi mari de a se bucura de ea din plin. 

Te minţi şi tu că banii nu aduc fericirea? Află că anumite persoane sunt ca un magnet pentru bani, iar tot ceea ce trebuie să faci tu este să alegi un singur copac şi să vezi în ce categorie te identifici. 

1. Copacul numărul unu. Oamenii care aleg primul copac sunt persoane de cuvânt. Pe aceşti oameni poţi să te bazezi oricând, la orice oră. Implicarea lor le va aduce în viitorul apropiat o sumă cu multe zerouri. 

2. Copacul numărul doi. Copacul numărul doi este destinat celor sinceri şi fascinaţi de artă. Din păcate, arta nu le va aduce câştigurile pe care le visează. 

3. Copacul numărul trei. Eşti caracterizat de inteligenţă şi perspicacitate. Mulţi oameni te invidiază pentru că "faci bani din piatră seacă". 

4. Copacul numărul patru. Acesta este copacul sărăciei, din păcate! Ne pare sincer rău dacă ai ales acest copac, însă nu prea o să ai noroc la bani anul acesta. 

5. Copacul numărul cinci. Numărul cinci este desinat persoanelor muncitoare, implicate şi "care trag cu casa". Banii vin mai greu pentru oamenii care au ales numărul cinci, dar ajung în număr mare. 

6. Copacul numărul şase. Dacă ai fost atras de copacul cu numărul şase, mare păcat! Te pândeşte o sărăcie lucie. Fă investiţii din timp. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro