FOTO / Aşa se prepară, de fapt, piureul. Până acum ai procedat greşit
Publicat pe 01.08.2017 la 12:48 Actualizat pe 01.08.2017 la 15:01
Una dintre cele mai preferate legume la nivel global, cartoful, se poate găti în foarte multe feluri diferite şi este un simbol culinar al multor culturi. Însă, te-ai gândit vreodată că modul în care faci pireul este total greşit?
Una dintre cele mai preferate legume la nivel global, cartoful, se poate găti în foarte multe feluri diferite şi este un simbol culinar al multor culturi. Însă, te-ai gândit vreodată că modul în care faci piureul este total greşit?
Chiar dacă este extraordiar de uşor de preparat, cu condimente, unt sau lapte, un bucătar a reuşit să îngreuneze situaţia, spun cei de la The Metro.
Bucătarul Tyler Florence spune că ajungi să faci piureul perfect atunci când fierbi direct cartofii în lapte. "Cartofii au o mineralitate foarte delicată şi frumoasă, iar atunci când tu fierbi cartofii în apă şi o arunci, înseamnă ca s-a pierdut gustul lor", spune bucătarul.
Tot acesta dezvăluie reţeta-minune a pireului! "Deci, ce fac cu aceşti cartofi striviţi este să îi amestec şi să îi gătesc cu untul şi crema. Le pun în tigaie şi aştept să se facă", potrivit The Metro.
O reţetă uşoară, delicioasă şi pe placul tuturor - cu siguranţă asta îşi doreşte orice bucătar gurmand, căruia îi place să guste şi să deguste bunătăţile!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
A.V.