VIDEO / Carmen Şerban şi Moroşanu, pe câmpul minat cu GUNOAIE! 3 copii duc o viaţă greu de imaginat

+2 click pentru
galerie

O familie trăieşte printre gunoaie, în propria casă © FOTO: Facebook

O familie cu doi copii duce o viaţă foarte grea, lipsită de foarte multe lucruri. Părinţii nu au ce să le ofere fiilor lor, în afară de o casă sărăcăcioasă, plină de gunoaie. Carmen Şerban şi Moroşanu le-au oferit o mână de ajutor pentru o viaţă mai bună.

Un bărbat şi o femeie trăiesc alături de cei trei copiii ai lor într-o casă sărăcăcioasă, plină de gunoaie şi extrem de dezordonată, după spusele vedetelor care au mers la locuinţa acestora pentru a-i scoate din mizerie.

Carmen Şerban şi Moroşanu au fost uimiţi de ce au găsit în curtea şi în casa familiei.

"Doamne, ce e aici. D-abia pot respira înăuntru. Am ieşit afară de ce mizerie e. (...) Nu mi-aş fi imaginat." a declarat Carmen Şerban la "Acces Direct".

Preţ de mai multe ore, vedetele împreună cu familia au făcut curăţenie în casă. Acolo erau numai lenjerii murdare pe care nici animalele nu ar putea să doarmă, hățișuri de păianjeni și munți de țărână în pat. Mama a declarat că nu are cum să le ofere copiilor un trai mai bun.

"Eu dorm în patul ăsta cu cel mic şi el (partenerul) cu ceilalţi copii acolo. (...) Sunt sticle de bere, dar ce să facem...sunt" a afirmat femeia. 

Din milă pentru cele 3 suflete nevinovate, vedetele au trecut câmpul minat cu gunoaie, din fața casei și s-au luptat cu munții de mizerie. Au făcut curăţenie lună şi l-a sfârşit le-au făcut câteva cadouri copiilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro