FOTO / Caz unic în Australia! A avut o burtă de parcă avea cvadrupleţi, dar medicii au fost şocaţi când au început cezariana! Ce au descoperit

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: captură Youtube

O femeie însărcinată a fost adusă la un spital din Australia, unde a adus pe lume cel mai mare nou-născut care a fost înregistrat vreodată de medicii australieni. Băiatul cântărea peste nouă kilograme.

Medicii şi asistentele medicale nu erau pregătiţi pentru aşa surpriză pe care au avut-o după ce au început operaţia de cezariană. După naştere, doctorii au spus că starea de sănătate a micuţului este bună. Iar mama sa nu a avut probleme după intervenţia chirurgicală.

La început, cadrele medicale au crezut că femeia era însărcinatî cu gemeni sau tripleţi.

“M-am mai confruntat cu cazul unei femei care suferise de obezitate, dar această naştere n-o s-o uit cât voi trăi. (...) Într-adevăr am crezut că sunt doi sau chiar trei copii în burtică. Dar nu, era doar unul singur şi destul de robust. În mod clar va avea o carieră în rugby, va fi un jucător bun.”, a declarat unul dintre medici potrivit learndecoration.com.

Cel mai mare bebeluş din lume s-a născut în Africa de Sud în 1839. El avea o greutate de aproape 17 kilograme şi jumătate.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro