FOTO / Ce cadou a primit Anastasia Cecati în ziua în care a născut! Imaginile salvate atunci scot la iveală detalii neaşteptate

+5 click pentru
galerie

Anastasia Cecati © Facebook

Anastasia Cecati, tânăra de 31 de ani din Moldova ucisă de soţ, devenise mamă pentru prima dată în urmă cu trei săptămâni. Totul părea bine în viaţa ei. Nimeni nu se aştepta ca duminică să fie ucisă chiar de tatăl copilului. În ziua în care a devenit mamă, tânăra a avut parte de o surpriză.

Soţul ei, cel mai probabil, dusese două torturi la spital: unul pentru Anastasia Cecati, unui pentru fiica lor care primise numele Sofia. Nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmplă după numai trei săptămâni. Imaginile salvate în ziua respectivă arată că relaţia lor nu era tensionată încă de atunci. Nimeni nu îşi explică cum s-a ajuns în situaţia unei crimei, apoi a unei sinucideri. 

Duminică, Anastasia Cecati a fost ucisă de soţul ei, apoi el s-a aruncat de la etaj, din apartamentul în care a comis crima. (Vezi aici ipoteza halucinantă a crimei) 

Anastasia Cecati era cunoscută datorită frumuseţii şi talentului ei. Era actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. Potrivit unor surse, stătea mai mult în Dubai. Potrivit publika.md, cei doi nu aveau o relaţie prea bună, locuind separat de mai mult timp. El, un cunoscut medic din Chişinău, locuia cu fosta soţie, iar duminică ar fi plecat de la aceasta. A ajuns acasă la Anastasia Cecati, iar între ei a izbucnit un conflict.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro