FOTO / Două femei de etnie romă prinse la furat în Regatul Unit! Poliția le-a dat în urmărire generală

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Facebook

Poliția din Manchester, Regatul Unit au dat în urmărire două femei de etnie romă care au comis fapte de neimaginat chiar în fața camerelor de luat vederi.  

Două femei care se presupune că ar fi de etnie romă au fost date în urmărire generală în Greater Manchester din Regatul Unit. Acestea au intrat în atenția autorităților după ce au comis mai multe de 10 furturi în ultima perioadă. Detectivii au demarat o anchetă serioasă și au cerut ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare, explicând care sunt tacticile de furt și unde pot apela cei care cunosc persoanele din fotografie.

"Poliția caută cele două femei din imagine cu privire la furturile bazate pe distragerea victimelor din Oldham. Mai mult de zece fapte de acest tip au fost înregistrate de poliție de la 1 Decembrie 2016 și până acum. Printre tactici se numără și înșelarea oamenilor așezand bijuterii ieftine pe victime, apoi fiindu-le sustrase propriile bijuterii. Alte metode de furt sunt pur și simplu agresarea persoanelor din jurul bancomatelor și furatul banilor. Femeile ar întreba victimele care este cel mai apropiat spital înainte ca victimele să fie înconjurate de mai mulți atacatori care să fure de la acestea. Detectivii au luat măsuri de precauție pentru a prinde persoanele fotografiate, inclusiv inspectarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi din zonă și patrularea zonelor aglomerate”, scrie pe pagina oficială a poliției din Manchester, Regatul Unit.

În comentarii, cetățenii englezi se revoltă împotriva României și Bulgariei în special, invocând faptul că BREXIT-ul nu va schimba nimic și faptul că femeile ar trebui ”zburate” din țară.

”Nu contează ce naționalitate sunt, puteau să fie și albe. Ce contează este că îi vânează pe cei vulnerabili și bătrâni.”

”Ar trebui să fie trimise în România de unde au și venit!”

”E mai mult decât evident că sunt românce din metoda clară comună acelei țări. Avem destul de mulți criminali în țară. Un sistem ca cel al australienilor ar minimiza nivelul de gunoaie care vin aici ca să profite de natura noastră primitoare.”

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro