FOTO / Dovada de necontestat că operaţiile estetice şi-au făcut "treaba"! Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu mai bine de 10 ani! Atenţie, diva era blondă!

Sursa foto: Facebook

Este recunoscută pentru apariţiile incendiare, în care îşi etalează dezinvoltă silueta perfectă, pe care a obţinut-o cu ajutorul numeroaselor ore de sport practicate, dar şi a operaţiilor estetice, iar dovada de necontestat este faptul că aceasta nu era chiar atât de sexy în urmă cu mai bine de zece ani.

A fost roşcată şi mai apoi brunetă, dar puţină lume ştie că în urmă cu mai bine de 10 ani, pe când era extrem de tânără şi nu avea "la activ" operaţii estetice, Mihaela era blondă.Astfel, într-o imagine publicată de Antena 3, Mihaela Rădulescu apare cu părul creţ şi blond. Fotografia inedită se numără printre puţinele imagini în care aceasta apare blondă şi a fost surprinsă în urmă cu mai bine de 10 ani, pe 2001, pe când prezenta emisiunea "Familia de 5 stele", alături de Mişu Fotino, Mihaela Tatu, Ileana Stana Ionescu,  Marcel Pavel şi trupa Amici, al cărei solist era Florin Ristei, pe atunci un baietel. De asemenea, în imagine se poate observa că diva arăta bine, însă trupul ei nu era la fel de tonifiat aşa cum este acum, când a suferit numeroase "îmbunătăţiri".

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner îşi trăiesc povestea de dragoste de peste un an de zile și merg peste tot la evenimente mondene și sportive. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Citește și:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro