FOTO / Eroul din Mangalia a fost înmormântat. Jale şi durere când sicriul lui Adrian Ciureanu a fost coborât în mormânt

+7 click pentru
galerie

Înmormântarea lui Adrian Ciureanu © adevarul.ro

Eroul de la Mangalia a fost înmormântat astăzi. Sute de persoane au mers să îl conducă pe ultimul drum pe Adrian Ciureanu. Familia este devastată după moartea acestuia. 

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani care şi-a pierdut viaţa marţi, 8 august, la Mangalia, după ce a salvat o femeie şi pe fiica ei de la înec, nu ştia nici măcar să înoate. O spun rudele care l-au condus vineri pe ultimul drum, în Muşăteşti, Argeş.

"Nu ştia şi tot s-a dus după el. Era băiat bun. Tot satul ştia aşa. A văzut mama aia cu copila în apă, nu l-a răbdat sufletul şi a sărit. Nu se gândea el că piere aşa şi lasă în urmă nevastă tânără şi atâta amar pe părinţi", a spus pentru "Adevărul", mătuşa tânătrului. 

Toţi cei care l-au condus pe ultimul drum au purtat haine negre şi au avut privirea numai în pământ. Pe ochii familiei au curs şiroaie de lacrimi. 

Sute de oameni l-au condus astăzi la groapă pe Adrian: rude, colegi, prieteni, localnici şi oameni din satele vecine, îngroziţi de teribila întâmplare. Soţia şi mama tânărului au fost la un pas de a se prăbuşi peste sicriu, puţin înainte de intrarea în biserică.

"Copilul meu bun, unde te duci? De unde iau eu alt băiat", a strigat mama, care a reuşit cu greu să-şi însoţească, pe picioare, copilul pe ultimul drum. Femeia a fost devastată şi în momentul în care sicriul în care se afla copilul său a fost coborât în mormânt. 

Adrian Ciureanu avea 30 de ani şi a murit marţi, 8 august. Bărbatul era tată şi soţ şi se afla cu familia lui la mare în Mangalia. Chiar dacă nu ştia bine să înoate, acesta a intrat în apă pentru a salva o femeie şi copilul ei, în timp ce era ridicat steagul roşu. A reuşit, însă forţa mării l-a tras înapoi. Soţia lui se ruga se salvamari să facă ceva, însă prea târziu. Bărbatul pierduse deja lupta cu valurile. Corpul său a fost adus la mal miercuri dimineaţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro