FOTO / "Femeia urâtă" nu a mai rezistat şi a vorbit! Mesajul emoţionat pe care l-a transmis după ce a văzut numeroase imagini în care era batjocorită

Sursa: Facebook

O altă zi, o altă serie de fotografii cu mesaje îngrozitoare pentru Lizzie. Este cunoscută în întreaga lume pentru felul în care arată şi este luată peste picior de internauţi de fiecare dată.

Lizzie Velasquez are 27 de ani şi suferă de o boală cruntă, grăsimea nu se acumulează în corpul ei, dar femeia a fost diagnosticată şi cu sindromul Marfan.

Deranjata de mesajele răutăcioase care apar pe reţelele de socialiazare, Lizzie nu a mai reuşit să tacă în faţa atâtor răutăţi, conform metro.co.uk.

"Am văzut o tonă de poze cu mesaje răutăcioase pen tot Facebook-ul recent. Scriu această postare nu pentru a poza în victimă, dar pentru a fi vocea altora ca mine. Este târziu în noapte când scriu acest mesaj, dar vreau să amintesc că oamenii inocenţi care sunt puşi în aceste imagini cu text, probabil se uită pe internet şi simt ce nu aş dori nici celui mai mare duşman să simtă. Nu contează cum arătăm, la sfârşitul zilei cu toţii suntem oameni.", a postat Lizzie pe un site de socializare după ce a găsit o imagine cu ea pe internet.

Peste 95,000 de oameni i-au apreciat postarea lui Lizzie Velasquez şi au încurajat-o.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro