VIDEO & FOTO / Gestul său a emoţionat o ţară întreagă, dar ce s-a întâmplat cu tânărul care a donat din ficat unei necunoscute

+7 click pentru
galerie

Romeo se simte foarte bine după operaţie şi chiar dacă are o cicatrice mare este fericit că a salvat o viaţă © Foto: Spynews

Gestul făcut de Romeo, tânărul din Satu Mare care a donat o parte din ficatul său unei necunoscute pentru a-i salva viaţa, a impresionat o ţară întreagă.

Nu oricine ar face aşa ceva, iar decizia luată de acesta a emoţionat pe toată lumea. Din fericire operaţia a decurs foarte bine, iar tânărul s-a recuperat excelent în urma intervenţiei chirurgicale. Chiar dacă totul merge bine, tânărul a rămas cu o cicatrice destul de mare în urma operaţiei. Deşi era conştient de acest lucru, lui Romeo nu i-a păsat şi decis să salveze viaţa unei necunoscute.

Fotografia cu cicatricea pe care Romeo o are în urma operaţiei a fost postată într-un articol de site-ul Obiectiv-sm, ştire care a fost distribuită şi de tânărul Romeo pe Facebook, în semn că această cicatrice nu-l face decât să se simtă mândru în urma gestului superb pe care l-a făcut.

La scurt timp după operaţie, Romeoeroul din Satu Mare, aşa cum a fost numit, a fost invitat în emisiunea "Acces Direct", unde a vorbit despre cum se simte după operaţia în urma căreia a donat o parte din ficatul lui unei tinere.

"Mă simt foarte bine, mi-am revenit repede. Nimeni nu merită să sufere în viaţă şi să stea pe spatul de spital. Şi eu dacă eram în locul ei aş fi vrut să primesc. Mi se pare omenesc ce am făcut. Dacă am putut să ajut am ajutat, dacă nu, nu am încurcat. M-am consulatt cu un preot de la bunica mea din sat şi a durat doar câteva ore până m-am hotărât. Familia a aflat după ce mi-am făcut analizele. Familiei nu i-a venit să creadă. Sora mea geamănă a stat pe gânduri, dar apoi m-a încurajat. Pe Anett o cunoşteam din liceu, suntem la 15 kilometri distanţă. Ne-am gândit dacă suntem rude şi am înţeles că suntem verişori îndepărtaţi. Medicii care m-au operat au rămas uimiţi", a spus Romeo, tânărul care a donat o parte din ficat pentru a o salva pe Anett.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro