FOTO / Halucinant! O adolescentă a fost găsit moartă într-un lac din Piatra-Neamţ. Autorităţile sunt în alertă

+3 click pentru
galerie

O fată de 15 ani s-a sinucis © ştiri-neamţ.ro

O adolescentă de 15 ani din Piatra-Neamţ a fost găsită moartă în zona barajului Bâtca Doamnei. Acesta a recurs la un act suicidal, iar autorităţile nu pot înţelege cum s-a ajuns la aşa ceva.

Autorităţile spun că fetiţa de 15 ani provine din Complexul de Servicii Comunitare Pentru Protectia Copilului "Ion Creangă" din Piatra-Neamț. Aceasta a fost elevă a Liceului Tehnic Forestier din Piatra-Neamț.

Fata dispăruse din complex cu o zi înainte să fie găsită moartă, conform Ştiri Neamţ.

Fata nu a lăsat niciun bilet de adio. Aceasta se afla în complex de aproape 1 an de zile, din cauză că era supusă violenţei în familie. 

"Persoana înecată a fost identificată, respectiv o minoră de 15 ani. Aceasta a fost dată dispărută ieri seară. Au fost demarate imediat după sesizare toate activitățile specifice de căutare iar în momentul de față a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind în coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, urmând a se clarifica toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment", conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Neamţ. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro