FOTO / Imagini dureroase de la înmormântarea Petronelei, fetița de 8 ani bolnavă de cancer pe care părinții au refuzat să o trateze

+9 click pentru
galerie

Înrmomântare Petronela © Spynews

Petronela, fetiţa de 8 ani din Iaşi bolnavă de cancer pe care părinții au refuzat să o trateze, s-a stins din viaţă. Astăzi, micuţa a fost condusă pe ultimul drum de câţiva oameni care o cunoşteau şi care au fost şocaţi de povestea ei.

Zăpadă, frig, tristeţe şi multe lacrimi! Oamenii care au condus-o pe Petronela pe ultimul drum au stat cu capul în pământ. Avea o viaţă înainte, numai că boala cruntă a câştigat lupta. 

Câţiva copii au mers înaintea sicriului cu coroane de flori în braţe. Sunt mici, nu îşi dau seama prea bine de ceea ce se întâmplă. În spatele lor merg mai mulţi adulţi. Toţi sunt trişti, de azi nu o vor mai vedea pe Petronela, fetiţa care spunea că tot ce îşi doreşte este să fie sănătoasă. 

Petronela, fetița de 8 ani bolnavă de cancer, a murit

Cazul Petronelei a fost făcut public în cadrul emisiunii "Acces Direct", atunci când părinţii ei au şocat o ţară întreagă. Aceştia spuneau că nu sunt de acord cu tratamentul pentru cancer pentru că nu au încredere în doctori. Din păcate, în momentul în care părinţii au fost obligaţi să o ducă la spital, a fost prea târziu. Medicii au spus că fata era grav bolnavă şi că nu îi puteau face momentan transplant de celule stem. Între timp, începuse chimioterapia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro