FOTO / Năucitor. O femeie se mărită cu un candelabru cumpărat online: "Iubesc să îl sărut și să îl îmbrățișez!"

+2 click pentru
galerie

Amanda Liberty, sărutând viitoarea sa soție, candelabrul Liberty. © Facebook

Amanda Liberty, o femeie în vârstă de 33 de ani din orașul Leeds, a avut mereu o pasiune pentru obiecte cu istorie. De fapt, pasiunea ei depășește orice frontieră, așa cum a demonstrat încă din 2012, când a apărut pe primele pagini ale ziarelor datorită atracției sale sexuale față de Statuia Libertății. În urma acestui episod, chiar și-a schimbat numele din Amanda Whittaker în Amanda Liberty. 

Recent, Amanda a descoperit un candelabru vechi de 90 de ani pe site-ul eBay și totul s-a transformat în dragoste la prima vedere. După, a urmat logodna. Acum, tot ce mai rămâne e nunta.

Despre Lumiere, așa cum și-a botezat Amanda viitoarea soție, femeia spune că au existat anumite obstacole până la magica uniune. "Cum am văzut-o pe Lumiere pe eBay, am știut imediat că ea este alesa și a fost dragoste la prima vedere. Se afla în Germania și, deși știam că va fi dificil să o aduc acasă, am știut că trebuia să găsesc o modalitate de a o face a mea," a declarat Amanda pentru The Sun.

Femeia a câștigat candelabrul în urma unei licitații și a plătit 400 de lire pentru el. Până să o întâlnească pe Lumiere, Amanda era "într-o relație deschisă" cu alte 24 de candelabre, dar oferă asigurări că nu sunt jeloase pe afecțiunile ei față de Lumiere.

Cât despre nuntă, Amanda spune că așteaptă cu nerăbdare momentul și că speră că va exista o ceremonie formală.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro