FOTO / O româncă, dansatoare la bară, a fost arestată pentru trafic de droguri! Cum a fost încătuşată de carabinieri

+4 click pentru
galerie

Florentina Goriuc, o româncă dansatoare la bară la un club din Italia, a fost arestată pentru trafic de droguri în Sicilia. © Sursa foto: Facebook

O tânără din Suceava de 27 de ani, care lucra ca dansatoare la bară în Italia a fost arestată pentru trafic de droguri în Sicilia. Românca era într-o maşină cu doi italieni, iar un echipaj de carabinieri i-a oprit la un control de rutină în provincia italiană Catania.

Poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului un kilogram de marijuana și câteva grame de cocaină, potrivit jurnaliştilor de la publicaţia La Sicilia.

Maşina în care se afla Florentina Goriuc alături de un italian şi o italiancă rula cu viteză mare și avea luminile stinse. Când au fost traşi pe dreapta, una dintre cele două femei a reacționat violent, ceea ce a trezit suspiciunea carabinierilor.  

În timpul controlului, carabinierii au descoperit pachetul cu drogurile sub picioarele femeii care era în dreapta şoferului, iar în buzunarul româncei au găsit un gram de cocaină.

Florentina Goriuc, Maria Agata Palermo, de 31 de ani și Giovanni Indovino, de 49 de ani, toți rezidenți în Cătănia, sunt în prezent în arest la domiciliu. Iniţial, ei au fost arestaţi preventiv, dar, după câteva zile de închisoare, ei au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro