FOTO / Obsedată de siluetă, o tânără a slăbit 38 de kilograme în opt luni! Care a fost dieta ce i-a redat formele apetisante la care a visat

Sursa foto: BuzzFeed

Şi-a dorit cu ardoare să aibă o siluetă de invidiat, însă niciodată nu a găsit momentul ideal pentru a spune "stop" şi pentru a se apuca de regim. Până în urmă cu opt luni de zile, când "de mâine" a devenit astăzi şi a început să renunţe la obiceiurile alimentare defectuoase.Arielle Calderon este exemplul perfect că "muncind poţi avea ce-ţi doreşti". Ea a vrut cu ardoare să impresioneze prin formele ei apetisante, aşa că a devenit obsedată să topească kilogramele în plus şi nu şi-a îndreptat atenţia către ideea de a adopta un stil de viaţă sănătos. Tocmai de aceea, ea a ajuns să consume doar 400 de calorii pe zi, a început să vadă "rezultatele", însă ulterior a început să se simtă rău.

Atunci şi-a dat seama că greşeşte şi a încercat să adopte un stil de viaţă sănătos. A înlocuit mâncarea de tip fast food cu fructe şi legume, a început să facă mişcare cel puţin 30 de minute pe zi şi, de asemenea, să consume minimum opt pahare de apă pe zi, scrie BuzzFeed.

Încet, încet şi cu paşi siguri, ea a reuşit să dea jos nu mai puţin de 38 de kilograme, fapt pentru care acum se simte bine în pielea ei.

Sursa foto: BuzzFeed

Citeşte şi:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro