FOTO / Panică printre oamenii din Capitală! Mesajul şi semnul care ar putea să-ţi ucidă patrupezii

+2 click pentru
galerie

Panică printre oamenii din Capitală! Mesajul şi semnul care ar putea să-ţi ucidă patrupezii © Pixabay

O panică generală s-a aşternut pe străzile din Bucureşti, după ce o femeie a postat pe reţelele de socializare un mesaj îngrijorător printre iubitorii şi deţinătorii de patrupezi. 

Pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei a fost pus un anunţ pentru cei care deţin câini. Mesajul transmis spune că le vor otrăvi câinii, după ce unul s-ar fi urcat cu labele pe un copil.

"Suntem o echipă formată din câteva familii, care au pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre. Bucatele vor fi găsite de câinii voştri în jurul şcolii şi grădiniţei, pe aleile din întreaga zonă", este o parte din mesajul scris.  

Fiin speriaţi că patrupezii lor ar putea fi otrăviţi, aceştia au făcut o plângere la Poliţia Capitalei. 

"Am fost la faţa locului cu Poliţia Locală, pe camerele de luat vederi se observă cum vine aseara bipedul şi pune afişele, din pacate nu i se vede faţa. Am luat totuşi o foaie pusă de el pentru a merge la Poliţie să depundem plângere alături de proba pentru ameninţare, să poată preleva amprente de pe foile A4. Am condus Poliţia Locala în locul unde am găsit mâncarea, au făcut poze şi au rămas acolo în aşteptarea unei echipe să ridice probe pentru a determina dacă este otravă sau nu. În caz că nu există otravă rămâne în continuare fapta de «ameninţare» şi mergem până la capăt", scrie proprietarul unui câine pe reţelele de socializare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro