FOTO / Penibil şi hilar! La asta nu te aşteptai! Fotografiile care îţi arată în ce situaţii jenante sunt puşi oamenii

+11 click pentru
galerie

Situaţii penibile în care sunt puşi oamenii © Splitpics.uk

În galeria foto veţi regăsi anumite situaţii penibile în care oamenii au fost surprinşi. Dacă tu credeai că te porţi ciudat în public, află că există oameni care au trecut prin situaţii care au generat amuzament. De la bărbaţi care dorm dezbrăcaţi în transportul public, până la femei care taie ceapă pe tocător în metrou. 

Chiar dacă ţi se par aceste situaţii desprinse din filmele fantasy, află că există foarte mulţi oameni care s-au aflat în situaţii penibile. De exemplu, dacă călătoriţi, cu siguranţă aţi întâlnit acea persoană care se descalţă şi îşi pune picioarele între scaune. Evident, o altă categorie de oameni este cea care preferă să deschidă umbrela în mijlocul de transport şi să se poarte de parcă ar ploua. Totodată, să nu-i uităm pe cei care dorm excesiv în tren sau avion: se dezbracă, se descalţă şi se simt ca la ei acasă. 

Pe de altă parte, există o altă categorie de oameni care sunt mai dezinvolţi de fel. Aceştia preferă să-şi etaleze lenjeria inimă în public. Dar să nu uităm şi de persoanele care sunt atât de împăcaţi cu ei, încât îşi arată toate "minunăţiile". Una dintre cele mai "apetisante" şi amuzante momente întâlnite este cea cu femeia care taie ceapă în metrou. Fără niciun fel de ruşine, aceasta şi-a scos tocătorul, cuţitul şi ceapa şi a început să "gătească", scrie thescottishsun.co.uk.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro