FOTO ŞOCANT / Respins de familie şi umilit de cei din jur! I-a crescut mâna-n cap, iar acum ar putea primi şansa la o viaţă normală

Sursa foto: Captură Youtube

La doar 34 de ani, John Nettleton, un bărbat din Cambodgia, ar fi trebuit să se bucure din plin de viaţă, însă a fost condamnat la suferinţă încă de la naştere, când a venit pe lume cu o malformaţie ce a pus pe fugă copiii şi mai apoi oamenii din jurul lui.

I-a crescut mâna în cap, fapt ce a făcut să aibă chipul desfigurat, motiv pentru care Vid a fost respins de familie şi umilit de prieteni. Totuşi, acum, bărbatul, despre care se crede că ar locui pe străzi şi nu ar avea un serviciu, ar putea primi şansa la o viaţă normală.

Impresionată enorm de aspectul său fizic, Diana, o femeie Australia,  s-a apropiat de el şi a încercat să-i afle povestea, motiv pentru care acum a demarat o campanie pe reţelele de socializare, pentru a strânge banii necesari pentru intervenţia chirurgicală, în urma căruia i-ar fi îndepărtat membrul crescut pe chip.

"A fost greu să vorbesc cu el, pentru că nu ştie limba engleză, însă am fost ajutată de câţiva localnici. Voi face tot ceea ce voi putea pentru a-l salva!", a povestit femeia pentru Daily Mail.Diana Koski şi soţul ei, John Nettleton, care locuiesc în Perth, l-au cunoscut pe bărbat în concediul din Cambodgia, când l-au zărit pe stradă. Acum, aceştia depun toate eforturile necesare pentru ca bărbatul să beneficieze de operaţia estetică în urma căreia să-şi redobândească încrederea în sine şi, mai ales, să aibă un chip cât mai normal.

Vezi mai multe imagini cu acest bărbat, aici!

Citeşte şi:

VIDEO / Suferă de o malformaţie rară, dar nu îi este ruşine să-şi afişeze corpul! Tânăra care a impresionat o lume întreagă

VIDEO / Are cea mai bizară malformaţie! El este bărbatul care s-a născut cu poziţia inversă a capului

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro