VIDEO / Caz tulburător! Supravieţuitoarea de la Giuleşti vrea să îşi vândă fetiţa pentru droguri?

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Captura Antena Play

Supravieţuitoarea de la Giuleşti trece din nou printr-o dramă. După ce i-a murit fetiţa într-o maternitate, o poate pierde şi pe fiica sa cea mică pentru droguri. Povestea ei nu se opreşte aici.

Femeia care şi-a pierdut fetiţa în maternitatea de la Giuleşti, Mădălina,  a luat-o pe căi greşite. Acesta vinde tot pentru a cumpăra droguri şi nu mai are grijă deloc de fetiţa sa cea mică, de Ştefania. Bunica o creşte pe fetiţă, a povestit cum s-a întâmpat totul la "Acces Direct"

"Înainte fata mea era grijulie cu fii-sa. De când e combinată cu băiatul ăsta nu mai vede pe altcineva. De focul la bani nu ştie ce să mai facă. (...)
Şi-a pierdut copilul în maternitatea de la Giuleşti. A luat o mare sumă de bani apoi. Şi-a luat un loc de casă, apoi încă unul. Am început să construim casa, dar de când e cu băiatul ăsta nu mai ştie ce face."
a declarat mama Mădălinei cu lacrimi în ochi.

La patru ani de la incendiul de la maternitatea din Giuleşti aceasta nu realizează deloc ce face după spusele mamei sale
"Iubitul Mădălinei, el cu mâna lui o droghează. Se simte ameţită, este tulburată. El i-a vândut tot. Fiica vine la mine şi fură din casă să vândă să facă bani pentru droguri. Nu vreau să le dau fata că cine ştie ce mai fac dacă se droghează." a spus bunica fetiţei Ştefania chiar la "Acces Direct.

Este vorba despre Mădălina,  o tânără mamă de 23 de ani care, după ce şi-a pierdut primul copil, în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în 2010, ar fi cheltuit toţi banii pe droguri! Fata însă a mai născut o dată de atunci, dar, în loc să se bucure de fiica ei, a abandonat-o în casa bunicii, singura care pare că luptă pentru viitorul fetiței de doar 3 ani.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro