FOTO / Te trec fiorii! Gestul sfâşietor făcut de mama băiatului găsit mort în lacul din Ocna Şugatag, chiar în ziua înmormântării

+4 click pentru
galerie

Adrian Georgel Vida va fi înmormântat astăzi © observator.tv

Moartea lui Adrian Georgel Vida a provocat multă durere în sufletele apropiaţilor, mai ales în inima mamei sale. Adolescentul va fi înmormântat astăzi, iar femeia a arătat tuturor cât de mult suferă.

La câteva zile de când tânărul de 16 ani a fost găsit fără suflare într-un lac din Ocna Şugatag, mama lui Adrian şi-a schimbat fotografia de profil. Anişoara Codrea are acum o imagine neagră, în semn de suferinţă şi durere pentru pierderea băiatului săi.

Vezi şi: Imagini care te vor marca! Ce a apărut în locul în care Adi, băiatul dispărut în lacul din Ocna Şugatag, a încetat din viaţă

De când a primit vestea de coşmar, mama  femeia a distribuit continuu imagini cu adolescentul de 16 ani, iar internauţii, fie că o cunoşteau, fie că nu, au scris numai vorbe de susţinere, încercând să mai aline din durerea mamei.

"Cu inimile sfâșiate de durere, vă anunțăm că înmormântarea scumpului nostru copil, frate, nepot, verișor și prieten, VIDA ADRIAN GEORGEL, va avea loc Duminică 16.07.2017, ora 14:00, în Cimitirul Nou din Sighetu Marmației (zona Revoi, str. Tractorului)", a scris mama băiatului pe pagina ei de Facebook.

Adrian Georgel Vida a dispărut săptămâna trecută, sâmbătă seara. Adolescentul de 16 ani era cu mai mulţi de prieteni la o cabană ca să se distreze. Amicii lui spun că tânărul a pregătit focul şi, la un moment dat le-a spus că pleacă puţin.

După patru zile de căutări şi disperare fără margini, adolescentul sighetean a fost găsit mort într-un lac din Ocna Şugatag. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro