FOTO / Trăieşte ca o felină reală şi a şocat o lume întreagă! Cum arată femeia care se crede pisică şi merge în patru „labe”

+2 click pentru
galerie

Într-o lume în care totul pare posibil, Nano, o tânără de doar 20 de ani, a şocat o lume întreagă după ce a povestit, pentru Daily Mail, că a fost născută pentru a trăi ca o felină. Mai mult de atât, ea crede că are un simţ superior al auzului şi poate distinge figuri în beznă.

Nano, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Oslo, Norvegia, a şocat o lume întreagă după ce a spus se crede pisică şi face orice pentru a trăi ca o felină.

Pe lângă faptul că atunci când vorbeşte mai „scapă” câteva sunete „miau”, aceasta poartă pe cap urechi de pisică şi are mai multe piercing-uri. De asemenea, ea poartă şi mănuşi ce par a fi gheruţe de pisică şi spune despre comportamentul ei că-i aduce „fericirea absolută”.„Mi-am dat seama că sunt pisică atunci când am avut 16 ani, iar doctorii au găsit „ceva”, când au descoperit că am un defect genetic.”, a povestit ea pentru Daily Mail.

De asemenea, tânăra a povestit că îi place să meargă de-a buşilea şi adoră să se sărute cu câini atunci când merge pe stradă. Mai mult de atât, la fel ca şi pisicile, ea susţine că urăşte apa şi poate vedea la fel de bine şi noaptea.

Citeşte şi:

VIDEO / A şocat o lume întreagă! Ea este femeia care şi-a dat în leagăn copilul mort

Imagine şocantă cu românca din Italia care s-a filmat în timp ce batjocorea o bătrână! A fost pozată în timp ce se droga?

T.F.S

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro