FOTO / Un concurent de la „Ham talent” are peste 600 de accesorii de prins părul!

În timpul filmărilor pentru „Ham talent”, un show cu pedigree de vedetă, are peste 600 de accesorii de prins părul!

Dragostea pentru animalul de companie îi face pe unii stăpâni să nu cunoască limite. Așa se face că unul dintre animalele înscrise la „Ham talent”, singurul show cu pedigree de vedetă, se poate lăuda cu o garderobă impresionantă și cu nu mai puțin de 600 de accesorii de prins părul.

„Eu sunt aproape invidioasă pe garderoba ei”, a recunoscut Diana Munteanu, impresionată de felul regește în care este tratată „domnișoara” înscrisă în competiție. Patrupedul are nenumărate ținute, atât de zi, cât și de seară sau, de ce nu, de plajă. Ochelarii de soare și șepcuțele completează de fiecare dată look-ul animalului de companie, care este schimbat uneori și de trei ori pe zi. Ce animal de companie se bucură de o asemenea atenție, cum arată locul în care doarme și de ce crede stăpânul lui că are șansa să câștige unul dintre cele patru premii puse la bătaie, telespectatorii Antena 1 vor afla în curând, atunci când va fi difuzat show-ul „Ham talent”.

Sursă foto: Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

FOTO / În timpul filmărilor pentru „Ham talent”, Liviu Vârciu a devastat cabina lui Mihai Petre!

Beatrice Rancea s-a îndrăgostit de un dihor! „Doamne, cât e de dulce!”

Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe, în juriul emisiunii „Ham talent”! Pepe: "Dragostea animalelor este maximă și necondiționată!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro