FOTO / Una dintre fostele concurente de la MPFM şi-a pus iubitul să poarte o pereche de urechi Mickey Mouse

+4 click pentru
galerie

Carmen, una dintre fostele concurente de la MPFM, şi-a pus iubitul să poarte o pereche de urechi Mickey Mouse. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Una dintre tinerele care au încercat să-şi găsească sufletul pereche în casa dragostei trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de un tânăr simpatic, pe care l-a cunoscut după ce a plecat din competiţie. Recent, cei doi amorezi s-au pozat, după ce şi-au pus urechi Minnie şi Mickey Mouse.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Carmen, una dintre fostele concurente de la MPFM, şi-a pus iubitul să poarte o pereche de urechi Mickey Mouse. Desigur, nici ea nu s-a lăsat mai prejos, pentru că are unele cu Minnie Mouse.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU.  Pe vremea când era în casa MPFM, Carmen a format un cuplu cu Andrei, dar relaţia lor nu a durat prea mult.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro