Fotomodel celebru, fotografiat cu o ţigară dubioasă! Fostul soţ susţine că a bătut-o ca să se lase de droguri, iar ea s-a pozat AŞA!

Un fotomodel celebru, implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă, şi-a şocat prietenii, făcând publică o fotografie în care apare cu o ţigară suspectă în mână.

Beatrice Tican, fosta nevastă a lui Daniel Neacşu, alias Dan Cioară, pare să fie foarte fericită de când a divorţat de interlop. S-a afişat cu noul iubit (foto sus), este mereu zâmbitoare şi a devenit tot mai activă în spaţiul virtual. Recent, însă, ea i-a şocat pe apropiaţi, cu o fotografie care i-ar putea aduce mari belele. Mai exact, Beatrice Tican a făcut publică o imagine în care apare ţinând între degetele mâinii drepte o ţigaretă rulată sub formă de "cui", din care modelul părea că trăsese deja câteva fumuri.

Acuzată de consum de cocaină
Chiar dacă în ţigareţa respectivă s-a aflat tutun, cu poza respectivă Beatrice Tican nu a făcut decât să alimenteze zvonurile care au apărut, acum ceva timp, în spaţiul public: că ar fi consumat droguri - afirmaţiile fiind făcute chiar de Daniel Neacşu, în perioada în care cei doi încă erau căsătoriţi. Atunci, Dan Cioară a susţinut că a prins-o pe Beatrice în baie, cu un card şi un praf alb, despre care a aflat ulterior că ar fi fost cocaină şi că i-ar fi tras vreo două, ca să o determine să se lase de droguri. Culmea, spunea Dan Cioară, totul se petrecea în perioada în care Beatrice era însărcinată!
Condamnată la un an de temniţă
Anul trecut, Beatrice Tican a fost condamnată la un an de închisoare, cu executare, plus despăgubiri morale şi materiale în valoare totală de aproape 40.000 de euro. Scandalul pentru care Tican s-a ales cu un an de puşcărie, alături de Dan Cioară şi un alt "băiat de cartier" s-a petrecut în 2013, într-un mall din Capitală. Fotomodelul a susţinut, la scurt timp după incident, că un fost sportiv de performanţă, care era la plimbare cu familia, i-ar fi pus mâna pe fund, aşa că l-a chemat pe soţul ei, Dan Cioară, interlop din gruparea Sportivilor, să îi spele onoarea. Şi, ca orice mardeiaş care se respectă, Cioară nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un "tovarăş", pentru a-l bate pe bărbatul indicat de Beatrice Tican, sub privirile familiei sale. Apoi au ameninţat victimele cu moartea şi au vrut să le tâlhărească.
Foto: facebook.com
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro