Frank Colin, căutat de recuperatori! Fostul soţ al creatoarei de modă este bântuit de problemele din trecut

Considerat capul unei reţele internaţionale de trafic de droguri, fostul legionar Frank Colin are belele în România, din cauza datoriilor.
Firma deţinută de Frank Colin în momentul în care a fost arestat de autorităţie din Franţa este vânată de recuperatorii de creanţe şi are mai multe procese cu diferiţi furnizori de servicii sau parteneri de afaceri. Aşa că, pe lângă problemele penale din ţara natală, fostul soţ al unei celebre creatoare de modă din România trebuie să răspundă în faţa judecătorilor de la noi, în mai mutlte procese civile.

Înainte să fie arestat, afacerile lui Frank Colin treceau printr-o perioadă extrem de dificilă. Conform datelor obţinute de reporterii spynews.ro, compania imobiliară la care acesta era asociat avea datorii de 103 milioane de lei şi pierderi cumulate în ultimii trei ani de existenţă (2011-2013) de aproximativ 30 de milioane de lei. O posibilă explicaţie în ochii unora pentru faptul că bărbatul s-a apucat de trafic de droguri.
Colin riscă acum ani grei de puşcărie. Chiar dacă procesul lui încă nu a început în Franţa, veştile nu sunt cele mai bune. Mâna lui dreaptă, Nicolas Pisapia, a primit 20 de ani de închisoare pentru trafic de droguri, printr-o decizie a judecătorilor din Republica Dominicană. E greu de crezut că o soartă mai uşoară l-ar putea aştepta pe cel considerat creierul operaţiunii.
Săltat de poliţia franceză la finalul lunii martie 2013, Frank Charles Michel Colin este închis de trei ani într-o închisoare de maximă siguranţă, în aşteptarea procesului. Neagă şi acum orice implicare într-o reţea internaţională de trafic de cocaină, însă dovezile prezentate în ultimii ani de presa franceză tind să-l contrazică. Potrivit autorităţilor franceze, Colin ar fi organizat trei zboruri suspecte, unul fiind interceptat de autorităţile dominicane în urma unei informaţii venită cel mai probabil de la serviciile americane.
Patru persoane, printre care şi mâna dreaptă a acestuia, Nicolas Pisapia, trimis să se asigure că totul decurge normal, au fost reţinute de forţele dominicane. La bordul avionului, poliţiştii au găsit 25 de bagaje ce conţineau aproximativ 700 de kilograme de cocaină.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro