Frank Colin, sensibil şi în puşcărie! Mesaj emoţionant de după gratii pentru Maria Marinescu

+2 click pentru
galerie
Fericirea Mariei Marinescu a fost umbrită din aprilie, de când soţul ei, Frank Colin, este anchetat în dosarul "Şoimul cu cocaină". Cu toate acestea, închisoarea privată în care se află soţul designerului permite accesul la internet, iar cei doi pot măcar virtual să îşi exprime emoţiile.
Colin este încarcerat la o închisoare privată din apropiere de Marsillia, în Aix-en-provence. Întreg penitenciarul este abia inaugurat în luna iunie, după o amplă renovare, iar condiţiile sunt demne de un hotel. Supravegherea este extrem de performantă, iar prizonierii au la dispoziţie o multitudine de activiţăţi de tot felul. Deşi pare a fi un loc foarte strict, Colin reuşeşte să "evadeze" din când în când.. pe internet. Asta s-a întâmplat şi recent, când Frank a postat pe internet un mesaj plin de emoţie pentru iubita lui soţie. Acesta i-a urat "La mulţi ani" şi i-a scris câteva rânduri: "Noroc, putere, perseverenţă, succes, inovaţie, inteligenţă, iertare, iubire, renaştere şi creaţie sunt în interiorul tău. În venele tale curge sânge nobil, eşti o mare artistă şi timpul deja ţi-a demonstrat talentul. Sunt atât de multe de spus despre calităţile tale încât prefer să ţin restul pentru mine.. Soţul tău". Mai mult, pe 16 noiembrie, chiar de ziua sa, Colin a postat pe internet un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care i-au urat "La mulţi ani".
Reamintim că, de azi-dimineaţă, casa Mariei Marinescu este percheziţionată de procurorii DIICOT, în dosarul în care soţul ei este cercetat pentru trafic de droguri.
C.M.P.

Citeşte şi:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro