Fratele Cristinei Pucean, în faţa judecătorilor! N-a mai avut nicio şansă!

+5 click pentru
galerie

Unul dintre fraţii celebrei dansatoare Cristina Pucean a ajuns în faţa judecătorilor, pentru a da explicaţii într-un dosar în care era acuzat că a tras ţeapă unei instituţii bancare.

Viorel, unul dintre fraţii mai mari ai dansatoarei, a fost citat, în urmă cu mai bine de un an, într-un dosar în care un executor judecătoresc a solicitat executarea silită a acestuia, pentru mai multe rate neplătite. După ce au analizat documentele depuse la dosar, magistraţii au dispus: "Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării. Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac".

Şi celălalt frate, Florin (foto sus), care este de nedespărţit de celebra dansatoare, a avut de a face cu oamenii legii, după ce o anume Janina D. l-a dat pe mâna procurorilor. Parchetul a decis, însă, că tânărul era nevinovat şi nici procesul deschis ulterior de presupusa victimă nu a schimbat în vreun fel verdictul, aşa că nu a mai fost necesar ca acesta să se mai prezinte în faţa judecătorilor.

Recent, SPYNEWS a dezvăluit că dansatoarea Cristina Pucean a fost "mărul discordiei" într-un scandal sângeros. Elvis Pian, unul dintre fiii lui Nicolae Duduianu, alias Pian, s-a ales cu gâtul tăiat, în timp ce se afla la un botez organizat la un ballroom din zona Pipera, unde au fost prezenți o mulțime de interlopi din întreaga țară. Printre invitați s-a numărat și un anume Melcu, din Buzău, care ar fi mers la braț cu celebra dansatoare preferată de majoritatea lăutarilor de top, Cristina Pucean. Ghinionul a făcut ca la botezul respectiv să fie prezent și Victor Barbu, un fost iubit al starletei. Ros de gelozie, acesta s-ar fi dus, spre dimineață, la masa lui Melcu, cerându-i, pe un ton hotărât, să se ridice și să plece acasă. Scandalul a escaladat imediat după ce în discuția dintre cei doi a intervenit Grațian Pian, nașul lui Melcu. Acesta i-a spus lui Barbu că noul iubit al dansatoarei este finul său și nu are cum să se atingă de el. Potrivit unor martori, Victor nu s-a lăsat deloc intimidat și ar fi început să-l amenințe pe Grațian cu bătaia, moment în care cei doi au scos cuțitele. Atunci s-a produs o învălmășeală, iar Victor Barbu l-a înjunghiat în gât, de la ceafă până la bărbie, pe Elvis Pian, unul dintre băieții legendei lumii interlope, Nicolae Duduianu. Bărbatul s-a prăbușit imediat la pământ, iar martorii au povestit, pentru spynews.ro, că victima ar fi murit dacă nu ar fi pus o mână salvatoare un alt lider interlop, cunoscut sub numele de Marius Ștoacă. Ulterior, Victor Barbu ar fi fugit împreună cu Ionuț Văduva, fiul lui Mitiade Văduva, alias Seif, care ar fi intervenit de partea lui. Potrivit unor surse judiciare, Elvis Pian, pe numele său adevărat Nicusor Bratu (fost Duduianu), a suferit o rană la gât și a paralizat cel puțin temporar, în condițiile în care lama i-a atins un nerv. A doua zi, Victor Barbu și Ionuț Văduva s-au predat la sediul Poliției Capitalei, însă numai primul a fost reținut, pentru tentativă de omor.

Ulterior, Cristina Pucean a declarat, la Antena Stars, că ea nu ar fi fost prezentă la botezul cu pricina. "Sunt ok, mulţumesc. Nu am fost acolo, eu aveam două clipuri de filmat, pot să dovedesc asta, nu am fost de faţă. Nu ştiu ce să zic, sper să revină totul la normal. Nu cred că am avut vreo legătură în acel scandal. Este adevăărat, am fost împreună, suntem în relaţii ok, eu chiar nu am fost pe acolo deloc, am filmat toată noaptea şi toată săptămâna. La poliţie, de ce să merg să fiu martor? Dacă nu am fost prezentă? Îi cunosc pe toţi, eu dansez la evenimentele din familiile lor. Puteţi fi liniştiţi nu se întâmplă nimic cu mine. Nu mi s-a întâmplat să se certe din cauza mea, merg cu mama peste tot. Am terminat clipul pe la 4 jumătate în acea seară, am fost cu mama după, să mâncăm. Eu nu vreau să fiu pusă în asemenea situaţii, se mai întâmplă evenimente neplăcute. Mama este îngrijorată că se spun chestiile astea despre mine", a declarat Cristina Pucean. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro