Fratele lui Elan Schwartzenberg s-a înţeles cu fosta iubită

Fabian Schwartzenberg a ajuns la o înţelegere cu privire la custodia copilului pe care îl are cu Oana Moldovan.

Sarcina magistraţilor bucureşteni, pe masa cărora cei doi aveau un proces pe rol, a fost destul de simplă. Judecătorii au consfinţit "învoiala părţilor cuprinsă în acordul de mediere". Cei doi nu au solicitat cheltuieli de judecată. Omul de afaceri a dat-o în judecată pe Oana Mihaela Moldovan, la începutul lunii decembrie, şi a cerut instanţei să stabilească condiţiile în care el va exercita custodia asupra micuţei Miya, fata de patru ani a celor doi. Bătaia pe copil a început în 2010. Atunci, după un scurt proces, Judecătoria Sectorului 1 a încredinţat copilul tatălui, obligând-o pe Oana Moldovan să plătească pensie alimentară de 1.000 de lei pe lună.

Cercetaţi pentru vânzarea Realitatea TV

Oana Mihaela Moldovan şi Fabian Schwartzenberg au intrat în vizorul presei după scandalul iscat în jurul preluării postului Realitatea TV de către Elan Schwartzenberg. Cei doi sunt acuzaţi, alături de alte 30 de persoane, de săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care şi trafic de influență, spălarea banilor proveniți din evaziune fiscală, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, bancrută frauduloasă şi delapidare. Oana Mihaela Moldovan este acuzată de anchetatorii DNA de complicitate la bancrută frauduloasă şi tentativă la înşelăciune, deoarece există indicii că, în calitate de avocat, a contribuit la vânzarea mărcilor SC Realitatea Media SA în detrimentul creditorilor.

Citeşte şi  VIDEO Mihaela Rădulescu a presimţit că între Elan şi Andreea a existat ceva! Uite ce declaraţie făcea în urmă cu ceva timp


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro