FRAUDĂ în stil mare la Bacalaureat! Subiectele au apărut pe net, înainte de examen! Conducerea unui liceu a fost DEMISĂ!

BACALAUREAT 2013 / Fraudă în stil mare într-un liceu din Capitală. Subiectele la Limba şi Literatura Română au fost publicate pe net, înainte de examen.

Situaţia ieşită din comun de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitală a stârnit multă vâlvă, autorităţile hotărând demiterea conducerii şi înlocuirea comisiei. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis, astăzi,  schimbarea celor 5 persoane din comisie şi a celor 32 de profesori supraveghetori. Ca urmare a gravităţii fraudei, Directorul şi Directorul Adjunct al instituţiei din învăţământ au fost concediaţi.

Elevii discutau subiectele, pe un forum destinat examenului, cu multă lejeritate, înainte ca acesta să fi început: "Eu am aflat: tema şi viziunea despre lume aparţine simbolismului", a scris o elevă pe acest forum, la ora 8.30-8.45. "A picat text poetic de Tudor Arghezi sau Lucian Blaga", comentează un alt elev.

Update ora 17:00 Profesorii de la liceul Dimitrie Bolintineanu erau urmăriţi de SRI de o săptămână, iar informaţii halucinante ies la iveală. Au fost găsiţi bani în sutienele profesoarelor care trebuiau să-i supravegheze pe elevi.

Update ora 16:20 BAC-ul este anchetat de procurori şi SRI. Mai mulţi profesori de la liceul Dimitrie Bolintineanu au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Foto: Intact Images


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro