Frumusețe fără limite! Există tratamentul cu cuibi de viespi pentru zonele intime... și este foarte periculos

+2 click pentru
galerie

Tratament cu cuibi de viespi pentru zona intimă. © Hepta

Nu se poate spune că secolul 21 este perioada în care a apărut practica inserării în zona genitală a obiectelor care n-au ce căuta în zona genitală. Însă, se poate spune că boom-ul tehnologic contribuie la răspândirea fenomenului.

Cel mai recent exemplu este „tratamentul” cu biluțe de stejar, niște obiecte curioase făcute din bucăți de cuib de viespi, lipite cu ajutorul secrețiilor de viespe. Iar unele femei le pun în interiorul vaginului.

Conform dr. Jen Gunter, o specialistă în tot ce ține de zona intimă feminină, aceste biluțe ar contribui la îmbunătățirea vieții sexuale, a strângerii vaginului și a restaurării elasticității sale.

Dacă credeți că aceste biluțe sunt niște tratamente obscure procurate de peste mări și țări, mediul cumpărăturilor online nu este de acord. Oricine poate procura bilele de stejar cu un simplu click.

Evident, atunci când inserezi orice fel de obiect care nu este aprobat de medici și de alți experți în zona intimă, te expui la un adevărat risc. Aceste cuibulețe pot duce la infecții și alte dezastre dintr-ale sănătății vaginale.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro