Frumuseţea cere sacrificii! Tu şi-ai face o mască de faţă din carne de porc?

+3 click pentru
galerie

Metodele naturiste reprezintă o tendinţă de întoarcere la conceptele de bază în îngrijirea pielii, pe fondul faptului că tot mai multe femei se conving de efectele nocive pe care substanţele chimice din produsele cosmetice le pot avea asupra pielii

Deşi sună bizar două alimente gustoase pot să-ţi facă şi pielea ca de bebeluş. Perfecte.ro prezintă două exemple de măşti faciale pe cât de ciudate pe atât de benefice: mască de faţă cu caviar roşu şi mască de faţă din carne macră

Mască de faţă cu caviar roşu are ca şi ingrediente o linguriţă e caviar roşu şi o linguriţă de ulei de măsline. Amestecă caviarul roşu cu o linguriţă de ulei de măsline într-un bol mic până obţii un produs omogen. Se aplică masca pe faţă şi gât şi se lasă timp de 20 de minute. Clăteşte-te cu apă călduţă. Foloseşte această mască cu caviar de 1-2 ori pe săptămână şi fii pregătită să primeşti complimente!Fiind bogat în aminoacizi, minerale şi proteine, caviarul roşu e un remediu natural excelent pentru pielea uscată. Cât despre uleiul de măsline, acesta e folosit pentru calităţile sale de protecţie şi hidratare a pielii.

Cea de-a doua mască dar şi cea mai ciudată, este cea din carne macră care se poate face din carne macră de porc, pui sau viţel. Aplică mai multe felii de carne macră feliată subţire, las-o să stea timp de 30 de minute şi apoi clăteşte-ţi faţa cu apă călduţă. O altă variantă ar fi să înmoi carnea în şampanie sau vin alb, timp de 20-30 de minute şi apoi s-o aplici pe faţă timp de 15 minute.

Carnea macră îi poate oferi pielii tale elasticitate, o poate hrăni şi întineri.

Se pare că Lady Gaga a dus beneficiile ei la un alt nivel atunci când a şocat pe toată lumea şi s-a îmbrăcat în carne din cap până în picioare!

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro