Gabriel Cotabiţă, mesaj emoţionant pentru viitoarea lui mireasă! A fost nevoie să treacă testul suprem pentru a merge în faţa altarului

În prag de nuntă, Gabriel Cotabiţă a făcut un anunţ inedit şi i-a transmis o declaraţie de dragoste emoţionantă femeii care i-a fost alături în cea mai cruntă perioadă din viaţa sa!
Invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe", îndrăgitul artist a explicat că, după episodul de anul trecut, când a văzut moartea cu ochii, l-a uluit devotamentul fiicelor sale, dar, mai ales, ataşamentul Alinei, logodnica lui: "Devotamentul cel mai surprinzător este cel al Alinei, pe care o cunosc de aproape cinci ani. (...) Eu nu am recunoscut-o când m-am trezit. Am redescoperit-o în perioada imediat următoare. Am descoperit-o într-un fel în care nici nu îmi puteam închipui că poate exista o femeie în viaţa mea. Sunt impresionat de ataşamentul şi iubirea de care dă dovadă Sunt impresionat profund". 
"Este un om special! (...) Când mi-a zis că suntem împreună de cinci ani... am rămas mască! Şi m-a răbdat în felul ăla... Pentru că... Vreau să spun că ştie toate măscările şi toate prostiile pe care le-am făcut în timpul ăla şi a rămas în continuare lângă mine şi... Iar dovada de acum, că a rămas lângă mine în momentele astea... Nu poate să mai existe vreo femeie în lumea asta care să poată să îi ia locul, pentru că ea a dat un test pe care l-a trecut nu cu brio, ci cu... magna cum laude! (...) Anul acesta am hotărât să mă însor. Nu ştiu când, dar vreau să nu fim îmbrăcaţi foarte gros", a mai adăugat Gabriel Cotabiţă.

Vedeţi întregul interviu astăzi, începând cu ora 13.00, la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars!

Citeşte şi: 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro