Gabriela Cristea i-a dat lovitura de graţie lui Marcel Toader!

Aflată într-un adevărat război cu fostul soţ, Gabriela Cristea-Clonda a reuşit să îi dea o lovitură decisivă lui Marcel Toader.
Vedeta TV a câştigat, recent, procesul în care solicita ca instanţa să repună pe rol dosarul în care solicita de la Marcel Toader şi firma pe care acesta administrat-o aproximativ 400.000 de euro. Anul trecut, magistraţii anulaseră cererea de chemare în judecată depusă de Gabriela Cristea, însă instanţa superioară a anulat sentinţa şi a dispus: "Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării. Retrimite cauza completului iniţial învestit".

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, după divorţul din iunie 2013, Gabriela Cristea şi-a descoperit conturile "uşurate" de 1.522.188 de lei, adică aproximativ 400 de mii de euro. Fostul soţ al vedetei ar fi fost cel care, pe baza unei împuterniciri, pe o perioadă de mai mulţi ani, ar fi retras diverse sume din contul ei, pe care ulterior le-ar fi virat în în contul său sau în contul firmei sale. Ca urmare, pentru recuperarea banilor, Cristea l-a chemat pe fostul ei soţ în faţa judecătorilor. Sumele ar fi ajuns în firma Blue Ciel - firmă care este citată în dosarul redeschis recent -, care îl are acţionar principal pe Marcel Toader. Societatea a devenit cunoscută în 2011, când autorităţile anunţau cu surle şi trâmbiţe începerea lucrărilor pentru cel mai mare parc acvatic din România. Situat în zona Tineretului, parcul - care nu a fost niciodată construit - urma să aibă o suprafaţă de 53.000 de metri pătraţi, o capacitate de 10.000 de persoane, bazine de înot acoperite şi descoperite (care iarna se transformau în patinoare), centre de sănătate şi fitness, restaurante, cluburi VIP şi pentru vârsta a doua şi o seră cu plante tropicale.


facebook whatsapp twitter pinterest