Gafă de proporţii făcută de Patriarhul Kiri! A apărut cu un ceas de 30.000 de dolari şi ce a făcut după a ajuns în toată lumea. Nebănuite sunt căile Domnului

Papa Francisc s-a întâlnit zilele trecute cu Patriarhul Kiril, liderul Bisericii Ortodoxe ruse în capitala Cubei. Acesta a fost un eveniment istoric care a fost aşteptat de aproape o mie de ani.

Cei doi s-au întâlnit pe aeroportul din Havana, iar la prim vedere s-au înbrăţişare. Suveranul Pontif şi Pariarhul Kiril s-au sărutat de mai multe ori pe obraz, după care au purtat o scurtă discuție și au zâmbit în față jurnaliștilor prezenți pe aeroport, potrivit protv.ro.

Apoi ce doi s-au retras şi pentru a purta o discuţie privată care a durat aproximativ două ore. Liderii religioși au semnat o declarație comună în care au deplâns pierderea unității creștinilor.

Cu ocazia acestui eveniment, însă, jurnaliştii au observat un mic detaliu vestimentar al Patriarhului Kiril care a stârnit multe controverse. Este vorba de un ceas scump pe care acesta îl purta la mână.

"Kiril se fotografiază purtând un ceas de 30.000 de dolari și apoi își da seamă de greșeală, șterge ceasul din poză, dar uită imaginea acestuia proiectată pe masă lucioasă. Ce penibil," a scris o utilizatoare pe nume Medoia Rodica, pe pagina sa de socializare, în dreptul fotografiei.

Imaginea a fost preluată ulterior de mai mulţi utilizatori şi a fost redistribuită pe reţeaua de socializare.

Foto: Facebook, Hepta

M.T.

Citeşte şi:

Papa Francisc va juca într-un lungmetraj

Gest incredibil făcut de Papa Francisc pentru o româncă fără adăpost din Italia care a născut pe stradă

VIDEO / S-a întâmplat o minune! Un copil s-a vindecat de o tumoare la creier, după ce a fost sărutat pe creștet de Papa Francisc


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro