Gardienii stau cu ochii pe el ca pe butelie! Mâncarea lui "El Chapo" din închisoare, gustată de un câine ca să nu fie otrăvit

Un câine este folosit pentru a gusta din hrana lui Joaquin 'El Chapo' Guzman pentru a se evita ca lordul drogurilor să fie otrăvit în închisoare, scrie Agerpres.

Un câine antrenat ('K9') "gustă din hrana care i se dă (n.r lui Guzman) pentru a se asigura că el nu este otrăvit. "El era deprimat când a fost adus, obosit, lucru pe care l-a mărturisit încă de la prima discuție. Era obosit să mai fugă", a declarat Eduardo Guerrero, responsabil al administrației penitenciare,

Temutului lider al cartelului Sinaloa i s-a oferit un exemplar din 'Don Quijote. "Credem că este o carte importantă (....) Trebuie să începem să îi oferim acest tip de lectură", a mai declarat Eduardo Guerrero.

Puternicul traficant de droguri, arestat la 8 ianuarie la Los Mochis, în statul Sinaloa (nord-vest), este din nou în închisoarea de înaltă securitate de la Altiplano, la circa 90 de km de Ciudad de Mexico, de unde a evadat în mod spectaculos în iulie printr-un tunel săpat sub dușul din celula sa.

Autoritățile mexicane au luat măsuri speciale pentru a evita ca 'El Chapo' să mai evadeze o dată din închisoare, înainte de o posibilă extrădare în SUA.

Sursă foto Antena 3

Citeşte şi

VIDEO / Sean Penn riscă închisoarea, după ce s-a întâlnit cu cel mai de temut mafiot din lume

VIDEO / S-au împăcat după 26 de ani de la divorţ! Madonna s-a întors la fostul soţ, Sean Penn


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro