Exclusiv! George Dennehy, băiatul fără mâni care cântă cu ajutorul picioarelor, se însoară! Vezi povestea lui aici!

+3 click pentru
galerie

George Dennehy baiatul fara maini canta cu picioarele

Îl mai ţineţi minte pe George Dennehy, băiatul fără mâini care a uimit o ţară întreagă prin talent şi ambiţie? Ultima dată când ne-am întâlnit cu George conducea singur maşina, îi trimitea mesaje de pe telefon iubitei şi ştia să cânte la trei instrumente muzicale. Nimic neobişnuit nu? Atunci trebuie să vă reamintim că făcea toate aceste lucruri cu ajutorul picioarelor.

Într-un reportaj realizat de "Acces Direct", în luna septembrie a anului trecut, George spunea că şi-a realizat visul de a cânta cu una dintre formaţiile lui preferate, Goo Goo Dolls. De asemenea, a ţinut să specifice că, în viitor, doreşte să devină un muzician şi că vrea să îşi întemeieze o familie alături de fata viselor sale. Se pare că, băiatul-minune îşi va împlini şi acest vis, pentru că, în curând, se va căsători.

George Dennehy s-a născut acum 19 ani, în satul Comloşu Mare din judeţul Timiş. Din păcate, a venit pe lume fără mâini, iar părinţii, oameni săraci, au decis să îl dea spre adopţie. George a ajuns la un orfelinat, unde asistenţii maternali abia dacă îl hrăneau. De cealaltă parte a Oceanului, familia Dennehy a citit  povestea micuţului din România, care avea nevoie de ajutor. Aşa a ajuns George în sânul unei familii adoptive din America. Aceştia i-au insuflat mentalitatea de învingător, fără să mai conteze că el nu are mâini. Astfel, George a ajuns să cânte la trei instrumente muzicale: violoncel, pian şi chitară, şi să o facă minunat. În România, povestea lui a fost descoperită şi prezentată de echipa "Acces Direct", care a surprins şi momentele emoţionante ale întâlnirii lui George cu familia biologică din ţară.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro