Gest disperat făcut de românul condamnat la moarte în Malaysia: "Mi-a zis: 'Tată, NU MAI REZIST!' "

Sursa foto: România TV

La doar câteva săptămâni după ce Ionuţ Gologan a fost condamnat la moarte în Malaysia, tatăl acestuia, Dumitru Gologan, nu-şi mai încape în piele de griji. Conform Ring, acesta este disperat să-şi salveze fiul şi nerăbdător să-l vadă, însă întâmpină probleme financiare, astfel cî nu se poate deplasa să-l vadă.

«Of, domnule ziarist, aş vrea să plec şi eu la băiat, dar, din păcate nu am bani. Nu mai pot de dorul lui. Am aflat că pleacă peste vreo două-trei săptămâni un avocat. Aş vrea să plec şi eu cu dânsul, ca să nu mai fiu singur pe avion, după câte mi s-au întâmplat atunci când am fost prima oară”, a declarat acesta pentru Ring.

De asemenea, bărbatul a mai dezvăluit că fiul său este disperat să iasă afară din închisoare, însă în acelaşi timp, el şi-a pierdut speranţa că va fi salvat.: "Aştept şi noapte, şi zi să vină să mă ia să mă omoare", i-ar fi spus Ionuţ tatălui său la ultima convorbire telefonică.

Chiar dacă încearcă să-l încurajeze, nici Dumitru Gologan nu mai crede că autorităţile române vor reuşi să-i salveze fiul, căci ultima întâlnire la MAE nu a decurs prea bine: ”I-am întrebat dacă băiatul meu mai are o şansă. Şi ei mi-au zis să aştept să vedem ce se întâmplă cu sultanul. Dar eu am fost atent şi la mâinile, şi la gesturile lor. Şi l-am văzut pe un domn care a bătut cu pumnul într-o hartă de lemn de pe perete, a bătut în semn de nenorocire, de «Doamne fereşte!», de «Lasă-l dracului, să-l ia acolo!». De bine nu mi-au zis nimic. Mi-au zis că durează între patru şi opt ani până ajunge o scrisoare la sultan. Pe urmă mi-au zis că la jumătatea lunii îmi vor da răspunsul de la sultan. Păi, cum îmi dau răspunsul la jumătatea lunii dacă îmi spun că durează între 4-8 ani?”.

Ionuţ Gologan a fost arestat în octombrie 2013, pentru trafic de droguri, pe aeroportul din Kuala Lumpur. Un tribunal din Malaezia a respins recursul înaintat de el. Verdictul Curţii de Apel a fost pronunţat în 16 februarie. Soarta tânărului de 21 de ani urmează să fie decisă de Curtea Federală a Malaeziei, instanţa supremă în această ţară.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro