Gest scandalos făcut de poliţişti şi jandarmi, în public!

+5 click pentru
galerie

© guraialomitei.com

Mai mulți polițiști au declanșat un scandal monstru după ce reprezentanții unui sindicat din Ministerul de Interne au descoperit mai multe anunțuri pe care aceștia le-au postat pe internet. În plus, în aceeși situație se află și unii angajați ai Jandarmeriei.

Pe pagina de internet al sindicatului Diamantul au fost postate mai multe imagini care dovedesc faptul că unii polițiști și-au scos la vânzare uniformele de serviciu pe un cunoscut site de anunțuri.

Aceștia vând cămăși, chipiuri și chiar haine de gală, cu toate că, potrivit legii, aceste obiecte vestimentare se vând exclusiv prin intermediul unor centre autorizate și numai celor care au dreptul să le poarte.

Ca exemplu, un veston adevărat de poliție se vinde pentru suma de 220 de lei, cel mai probabil prețul fiind unul ușor negociabil, iar o căciulă din blană naturală, care face parte din echipamentul de iarnă, costă 80 de lei.

Cu toate acestea, cei care le achiziționează, în cazul în care nu sunt polițiști, trebuie să știe că, dacă se îmbracă cu ele, ar putea fi cercetați pentru port ilegal de uniformă. În plus, polițiștii nu sunt singurii care își vând hainele de serviciu. Și jandarmii își vând, online, piese din uniformă. Un veston de jandarm este mai ieftin decât cel de poliție și poate fi achiziționat de oricine este dispus să achite pentru el 120 de lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro