Gest şocant! O scriitoare din România şi-a anunţat moartea pe o reţea de socializare

Gest şocant făcut de o celebră scriitoare din România. Ofelia Prodan a anunţat prin intermediul unei reţele de socializare faptul că doreşte să se sinucidă, iar la scurt timp a luat un pumn de pastile.

Femeia se confruntă cu probleme financiare. „Nu am spus nimic despre problemele mele zilnice. Sunt săptămâni când trăiesc cu 10 lei pe zi si nu pt ca sunt săracă. M-am născut într-o familie de comercianţi pentru care banul a totul si in acelaşi timp se mândresc cu rezultatele mele, deşi in ochii lor sunt un nimic pentru ca nu produc bani. Hagi Tudose. Nu doar ca mă dezic de familia mea, dar am ales ca forma de protest sinuciderea. Acum sunt împăcata. Nu cred ca protestul meu va schimba ceva, dar abia aştept sa vad ce e dincolo :nimicul sau infernul” scria noaptea trecută poeta Ofelia Prodan pe Facebook.

Ofelia Prodan se află într-un spital din zona Napoli, Italia, sub supraveghere medicală, scrie Adevărul.ro. Ea este membră a Uniunii Scriitorilor din România şi a fost premiată de nenumărate ori datorită poeziilor pe care le-a publicat. Criticii susţin că este unul dintre cei mai valoroşi autori de poezie contemporană.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

95% dintre români nu pot pronunța fără greșeală textul ăsta! Testează-te! Ai reuşit?

20 de cuvinte pe care toată lumea le pronunță greșit

Testează-ţi inteligenţa! Poţi să rezolvi ghicitoarea lui Einstein? Doar 2% ştiu. Vezi dacă te numeri printre ei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro