Gigi Becali a ajuns la Penitenciarul Rahova

Gigi Becali, condamnat definitiv la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, a fost transferat, noaptea trecută, din arestul Poliţiei Capitalei, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Bucureşti - Rahova.
După ce a petrecut aproximativ o oră alături de familie, la vila sa din Pipera,  latifundiarul s-a predat ieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov. De aici, a fost transportat la sediul Poliţiei Române unde a aşteptat finalizarea formalităţilor necesare încarcerării sale. 

În jurul orei 21.50, pe bancheta din spate a unei maşini de poliţie cu geamuri fumurii, Becali a ajuns la arestul Poliţiei Capitalei. Finanţatorul Stelei şi-a petrecut aici primele sale momente ca deţinut.  Alături de Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină, complicii săi în dosar, Becali a fost supus unei vizite medicale amănunţite, menită să stabilească dacă poate suporta regimul de detenţie. 

Câteva ore mai târziu, un pic după miezul nopţii, condamnatul Gigi Becali a atins destinaţia finală: Penitenciarul de Maximă Siguranţă Bucureşti - Rahova. Locul unde, cel mai probabil îşi va petrece următorii trei ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro