Gigi Becali a turbat după ce a aflat că nu iese din puşcărie! Primul lucru pe care l-a făcut după aflarea deciziei trădează disperarea lui

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi, astăzi, în momentul în care a auzit că judecătorii au amânat cererea lui de contopire a pedepselor din cazul schimburilor de terenuri cu MApN şi din cazul "Valiza", din cauza unor lipsei documente din dosarul prezentat de avocaţi.

Înainte să fie scos din sala de judecată, Gigi Becali a strigat către oamenii săi de încredere, Virgil Becali şi Ionuţ Luţu, şi le-a cerut să-i găsească alţi avocaţi. 

"Găseşte-mi alţi avocaţi, ăştia sunt proşti!", a strigat Gigi Becali, către vărul său, potrivit România TV.

Gigi Becali a fost reprezentat în instanţă. astăzi, de trei avocaţi, doi dintre aceştia fiind Bogdan Vlad şi Bogdan Bărbuceanu. Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali va fi judecată în 27 iunie, a decis, astăzi, Tribunalul Bucureşti, care a stabilit că la dosar trebuie ataşate fişa de cazier judiciar a finanţatorului Stelei şi copii după minutele instanţelor care l-au condamnat.

Instanţa a mai decis ca, până la termen, să fie ataşate şi dosarele de executare în baza cărora au fost emise mandatele de executare a pedepeselor.

Foto: Intact Images


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro