Gigi Becali nu mai are nicio şansă! O femeie a pus ochii pe moşia lui!

De când a fost eliberat din închisoare, Gigi Becali nu mai este atât de eficient în afaceri. Până acum, latifundiarul a pierdut milioane de euro, iar recent o femeie a pus ochii pe moşia lui
O femeie din Ilfov le-a cerut judecătorilor retrocedarea mai multor terenuri ce aparţin fermei Mogoşoaia, evaluată la aproape trei milioane de euro, deţinută de Gigi Becali. Pe lista celor daţi în judecată pe legea 10/2001 (privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989) se mai mai află Teia Sponte - omul de încredere al lui Gigi Becali, Agenţia Domenilor Statului, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului şi Ministrul Agriculturii. 
Pentru latifundiar o decizie nefavorabilă ar reprezenta o ultimă picătură în paharul cu ghinioane ce se umple, încet dar sigur, de când a fost eliberat din închisoare. În urmă cu câteva săptămâni, Tribunalul Bucureşti i-a respins afaceristului o cerere prin care solicita eliberarea titlurilor de proprietate pentru mai multe hectare  situate în Sectorul 1 al Capitalei. Fiscul i-a confiscat banii din dosarul "Valiza" - 1,7 milioane de euro şi eliminarea echipei din grupele europene l-au mai costat câteva milioane de euro. Unde mai pui că multe dintre firmele lui se află în acest moment în procedura de insolvenţă sau înregistrează pierderi semnificative. Gigi Becali a fost eliberat din închisoare la începului lunii aprilie 2015. La ieşire, omul de afaceri a declarat că puşcăria l-a "sporit în dragoste" şi că nu-l mai interesează viaţa publică.
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro