"Gigi Becali plăteşte taxă de protecţie clanurilor mafiote, în închisoare". Află cine face această declaraţie incredibilă

+2 click pentru
galerie

Lucrurile devin din ce în ce mai complicate pentru Gigi Becali după gratii. Se pare că latifundiarul român a fost deja luat la ochi de câteva clanuri, care i-au cerut acestuia bani în schimbul asigurării "prietenşti" că nu i se va întâmpla nimic rău în timpul detenţiei. 

Cel care susţine această variantă incredibilă este nimeni altul decât europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor. "Clanurile mafiote aflate în închisoare i-au cerut lui Gigi Becali taxă de protecţie, dacă vrea să nu aibă probleme", a scris acesta pe contul său personal de Facebook. Gigi Becali şi Vadim au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri.

Ei au făcut la un moment dat parte din aceeaşi alianţă politică, însă au rupt prietenia când  latifundiarul a hotărât să plece la PNL. Cei doi s-au împăcat însă, în momentul în care Gigi a aflat că va face închisoare. Atunci Vadim s-a aflat printre cei mai aprigi apărători ai patroinului Stelei, susţinând că judecătorii au făcut un abuz în cazul său. Tocmai de aceea, nu este exclus ca informaţia dată de Vadim să fie corectă, deşi preşedintele Partidului România Mare e cunoscut ca un tip care, de multe ori, face declaraţii sforăitoare!


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro