Gigi Becali, şi în puşcărie şi cu banii luaţi! Vezi ce pedeapsă a primit în cazul "Valiza" şi cu cât i-a scăzut averea!

Veşti proaste pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi în dosarul "Valiza", după ce judecătorii au admis recursul procurorilor.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a judecat recursul dosarului "Valiza" au dat astăzi o decizie definitivă în acest caz, după ce trei magistraţi ai aceleiaşi instanţe au hotărât, acum un an, achitarea inculpaţilor, printre care Gigi Becali şi Victor Piţurcă.

Gigi Becali a primit sentinţa în dosarul "Valiza" în timp ce se află în Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Odată cu condamnarea, Becali pierde şi banii din valiză: 1,7 milioane de dolari, sumă care rămîne la DNA.

În acelaşi dosar, Teia Spontea fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, iar Victor Piţurcă, la un an cu suspendare.

În dosarul "Valiza", Gigi Becali a fost acuzat de dare de mită după ce a vrut să îi motiveze financiar pe jucătorii Universităţii Cluj ca sa castige un meci cu CFR Cluj şi să îi favorizeze astfel în clasament pe jucătorii Stelei, în anul 2008.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro