Gigi Becali tremură din nou! Anunţul făcut de UEFA care poate distruge Steaua

Veştile proaste nu se mai termină pentru Gigi Becali! Trimis în puşcărie pentru 3 ani, omul de afaceri nu mai are linişte. După ce a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, dar şi în cazul "Valiza", Becali mai primeşe o lovitură, de această dată de la UEFA.

UEFA a postat, astăzi, pe site-ul oficial un anunt în care precizeaza ca va avea toleranta zero pentru echipele care sunt implicate în meciuri aranjate sau in cazuri de coruptie.

"Campania împotriva meciurilor aranjate şi coruptiei în fotbal a devenit prioritatea numărul 1 pentru UEFA, care îi va pedepsi şi mai drastic pe vinovaţi. Regulamentul întărește poziția UEFA în lupta împotriva rasismului, bazat pe principiul toleranței zero, și oferă comisiilor disciplinare ale UEFA o putere sporită în ceea ce privește meciurile aranjate și corupția. Un nou articol fost introdus printre procedurile disciplinare, prin care cineva aflat sub jurisdicția UEFA la momentul comiterii infracțiunii nu va fi ferit de sancțiuni doar pentru că în momentul de față nu se mai află sub jurisdicția UEFA. Meciurile aranjate, mita sau corupția se vor pedepsi indiferent de gravitatea actului , se arata in anuntul UEFA.

Steaua are aşadar motive serioase de îngrijorare. Gigi Becali, patronul în acte al echipei Steaua în 2008 la data când a apărut dosarul "Valiza", se încadrează n descrierea UEFA de mai sus după ce a fost condamnat pentru corupţie la 3 ani de închisoare cu executare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro