Gigi Becali, ultima încercare de a pune mâna pe un milion de euro!

Scandalul dintre Gigi Becali şi Primăria Capitalei a intrat pe ultima sută de metri, afaceristul din Pipera fiind hotărât să meargă până în pânzele albe.

Recent, Becali a obţinut în instanţă executarea silită a Primăriei Capitalei, prin blocarea conturilor, până la recuperarea sumei de aproape un milion de euro. Banii reprezintă dspăgubrile pentru un teren luat de primărie, pentru construirea Pasajului Pipera. Gigi Becali trebuie să primească despăgubiri în valoare de 934.621 de euro, după cum au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Terenul în cauză avea o suprafaţă de 1.773 metri pătraţi, iar Primăria Bucureşti stabilise despăgubiri în valoare de doar 68.000 de euro pentru latifundar, adică aproximativ 38 de euro pentru un metru pătrat. În urma procesului intentat de Becali, Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să primească despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, însă Primăria Capitalei a contestat decizia la Curtea de Apel, unde s-a stabilit cuantumul despăgubirilor în valoare de 773.000 euro. Ulterior s-a decis rejudecarea dosarului, iar ultima decizie a magistraţilor e ca Becali să primească 934.621 euro despăgubiri, adică aproximativ 527 euro/mp.

Designer celebru, aruncat în stradă!

Recent, latifundiarul din Pipera a dat-o în judecată pe Cosmina Englizian, solicitând ca aceasta să îi returneze un imobil care i-ar aparţine, de fapt, lui. Alături de designer a fost chemat în judecată şi un afacerist care a avut legături cu Dinu Patriciu, iar cum miza este uriaşă pentru Gigi Becali, procesul s-ar putea transforma într-un adevărat scandal. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Ilfov, iar magistraţii nu au stabilit deocamdată când va avea loc primul termen.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro